bråvalla

Igår var utan tvekan en av de roligaste dagarna i hela mitt liv. Vi hade så sjukt jäkla kul! Vi träffade många av våra kompisar, min kära kusin, vi drack alkohol, såg artister (ÄNTLIGEN fick jag se dada life, så STÖRT BRA), drack mer alkohol, skrattade, blev leriga ända upp till knäna, dansade och åt festivalmat. Vad kan gå fel? Imorse var vi hemma vid halv 6 och vi slog upp ögonen vid 1. Fasiken, jag vill tillbaka nuuuuuuuuuuuuuuu!


7,5 km senare


trött

Imorse steg jag upp före fan (kändes det som) för ett träningspass med Kim. Armar + 45 min kondition. Förra veckan körde vi tre STENhårda pass och jag är fortfarande helt slut i kroppen, men har man en pojkvän som är PT så kommer jag inte så lätt undan... ;) Men det är kul! Det känns som att jag har kommit igång med träningen ordentligt nu. Med det sagt och frukost i magen ska jag börja röra mig mot jobbet!

 


tack älskling


jobbigt träningspass


omnomnom


lat lördag


mysig kväll


midsommarafton

Imorse när Kim steg upp för att fara till jobbet klev jag också ur sängen och gjorde bort lite nödvändiga saker. Jag hann tvätta fyra masiker, städa toan, dammtorka, gå ut med soporna, och diska. Efter det tog jag mig en välförtjänt paus i solen (som givetvis gick i moln så fort jag la mig ner), men jag klagar inte för det. Det är fredag, midsommar och när Kim slutar jobbet ska vi köra ett träningspass på fitness och sen äta middag ute. Perfekt kväll :-)

onsdag

Jag jobbar på som vanligt och jag vill faktiskt inget hellre än att få lite sommarlov. Hur roligt det än är på jobbet så vill jag ut i det fina vädret, sola, bada, äta glass och bara ta det lugnt! Som tur är får jag en långhelg nu till helgen då vi är lediga på fredag. Tacka för det!

Annars så har jag hunnit äta middag med moster, Hanna och henne kompis igår som är på besök i storstan. Hur mysigt som helst :-) Nu är jag i alla fall hemma och har städat ihop litegrann och lyssnar på musik. Nästa helg åker jag och Kim till Bråvalla och ser Dada Life, ääääntligen! :D


summerburst


hemma i stockholm igen


jättebra kväll igår


dags för hundutställning i lycksele


senaste dagarna i bilder


söndagen

Gårdagen bjöd på middag ute, mjukglass, bra väder och skratt med min sötis. Idag är det måndag och ännu en dag på jobbet har passerat. På torsdag åker jag hem, som jag har längtat :-)

 


dans dakar


RSS 2.0