onsdag

Kim har äntligen kommit hem, lönen har trillat in på kontot och snart är det helg, typ. Längtar dit :-)

titta vilken fin tröja jag fick av jenny

Åter måndag och åter en ny vecka. Har precis kommit hem från jobbet och sitter och ser en ny säsong av biggest loser på kanal 9 play :-) Har världens träningsvärk i benen sen passet igår så det blir en lugn kväll ikväll. Och Kim, nu får du ta dig hit, det är så tomt.

movits

I fredags mötte jag upp Jenny, Linnea och Elin på grönan för att se movits och åka tilt. Skitkul :-) Därefter följde jag med Jenny hem och sov över där. Bra kväll med andra ord!


fredag

Hahah, det är helt sanslöst vilken träninsgvärk jag vaknade med imorse! När jag slutade jobbet igår tog jag mig ett träningspass och idag värker HELA kroppen förutom ben och mage. Skön känsla i alla fall! Nu måste jag rusa för att hinna till jobbet och sen ikväll blir det nog mest troligt att umgås med Jenny och Linnea :-)

kvällspromenad

Jag och Kim var nyss ute på en skön liten prommis. Jag kom faktiskt ihåg att ta med mig kameran för en gångs skull och tur var väl det. Det var väldigt utsikt just ikväll :-)

vecka tjugoett

Då var det måndag igen och ännu en ny arbetsvecka ska klaras av. Det känns inte alltför jobbigt då jag trivs så jäkla bra där på Sturis :-) Alla medlemmar är så snälla och trevliga vilket gör jobbet tusen gånger lättare!
Annars så har jag precis ätit klart mitt kvällsfika och snart måste jag och Kim gå ner till Lidl och fylla på kylen lite. Jag tycker inte vi gör nåt annat än att handla??
 
Jag har även blivit kvitt min förkylning nu, peppar peppar. Liiiiite snuva och liiiiite hosta finns kvar men det är ingenting om man jämför med vad det var tidigare. I morse så steg jag i alla fall upp och for till gymmet. ÄNTLIGEN. Jag tog det dock lugnt med bara 45 minuters jogg, men det känns skönt att i alla fall komma igång lite smått :-)

gammal bild

Igår tog jag fram min externa hårddisk och hittade den här bilden. Så jäkla söta. Och puss på dig Izor :*
 
Gårdagen var i alla fall en lugn och skön en. Vi hann tvätta några maskiner (tills en desperat kärring står och hänger över tvättmaskinen när våran är klar och bokstavligt talat börjar dra ut tvätten... HALLÅ?!!?! Rör inte våra jävla kläder, vänta tills det är din tur, idiot), städa toaletten, handla lite, dricka kaffe i Söderhallarna och se Eurovision med Jenny och Julia. Idag är jag så utvilad som man kan bli och ska än en gång försöka ta itu med resten av tvätten.

sen fyra-årspresent

Tack älskling :D

vårkonferens med jobbet

Igår var det dags för vårkonferens med nästan hela fitnessgänget! Vi började på Hötorget med lite lärakänna-lekar, lyssnade på vår säljchef, fick göra lite övningar och rollspel, käkade lunch, fortsatte med lite övningar och efter det begav vi oss till grönan. Där bjöds det på 5-kamp, karuseller, bra väder och en fet grillbuffé till middag. Det var riktigt kul att få träffa alla :-)

middag

Middagen igår var obeskrivligt god och vi hade det jättemysigt :-) Ett perfekt sätt att fira fyra år på!

4 år

Idag firar jag och min älskade sambo 4 år. 4 ÅR???? Vart fasiken har tiden tagit vägen?? Det ska vi i alla fall fira med att gå ut och äta på Jimmys Steakhouse som bara ligger här på Tjärhovsplan. Ha en bra kväll :D

morgonprommis

Jag har så otroligt mycket spring i benen nu när jag inte har fått träna på.... hur länge? 12 dagar typ? Den här gången ska jag inte börja för tidigt utan jag ska försöka vänta tills den här nedrans hostan har lagt sig. Jag bestämde mig i alla fall för att ta en halvtimmes promenad i morse och det gjorde gott för mig kan jag säga. Nu väntar jobb!

130514

God morgon! Idag är det tisdag och regnet har hittat hit till Stockholm. Det är väl lika bra så får vi hoppas att solen tittar fram i helgen. Snart hoppas jag även att Kim knackar på dörren. Nu har han faktiskt varit borta alldeles för länge!

hemfärd

Idag är det måndag och det är dags för Veronica att åka hem :-( Vi har precis ätit frukost och snart ska jag bege mig mot jobbet och hon ska hoppa av vid centralen för att flyga mot kallare grader. Solen skiner för fullt och jag önskar faktiskt att jag var ledig och kunde njuuuuta av det fina vädret.

surprise surprise!

I fredags när Kim åkte hem till Piteå över helgen passade Voke på att komma ner hit. Vi har ätit gott, tagit det lugnt i Kungsträdgården, gått genom gamla stan, fikat, sett massvis med filmer, försökt göra grillat till middag (engångsgrillar SUGER), promenerat runt här på Söder och ätit brunch i björns trädgård. Inte nog med det har jag bränt mig galet mycket, kolla bilden.
 
Det kanske märks att jag inte har sett solen på ett tag? Mestadels på grund av medicinen jag har käkat. Nu är jag i alla fall klar med den och jag vill inte påstå att hostan har blivit mycket bättre. Inte heller snuvan eller mitt lock i öronen. Skulle inte den här medicinen fungera är läkarens råd att jag ska vänta ut det... Jaha, hur länge då?? Jag vill kunna träna, höra som en normal människa och inte behöva snyta mig stup i kvarten.
 
Annars ville jag bara kika in här och säga att jag förhoppningsvis kommer börja blogga igen, haha. Jag borde i alla fall gå och lägga mig nu om jag ska orka upp inför ännu en ny arbetsdag. Innan jag går och lägger mig bredvid min kära syster måste jag borsta gaddarna. Natti!

RSS 2.0