helgen

Åh, den här helgen har varit så himla mysig. Mamma har äntligen tagit tummen ur röven och tagit sig hit till Stockholm ;) Vi har gått på stan, shoppat lite, fikat i mängder, ätit god mat, vinat, promenerat till gamla stan och bara njutit. Vi kunde inte ha haft bättre väder heller (förutom lite mindre blåst kanske ;)). 

Och nu är det åter igen måndag. Jag fattar fortfarande inte vad som händer med tiden?? Både förra veckan och helgen har gått så sjukt snabbt. Lite läskigt. Imorgon så händer det lite roliga grejer i alla fall och på torsdag kommer pappa till storstan en sväng också. Kuul :D

frukost


Åh så skönt med lördag. Jag sov ut till halv 11 i morse men vaknade ändå och trodde att jag skulle till jobbet. Så jag låg och kvar en stund i sängen och bara tog det lugnt. Sen klädde jag på mig, slog igång en tvättmaskin och gick till ica för att handla lite. Jag har varit sugen på jordnötssmör hur länge som helst nu så jag tog tummen ut röven och gick till affärn. Mmmmmm säger bara. SJUKT GOTT. Efter jag har käkat upp det där ska jag hänga upp tvätten och sen fara å träna. Perfa. 

snart helg

Det är fredag och jag är glad. Dock får jobbdagen gärna gå lite snabbare! 

dags för en update!Nu kände jag att det är dags för en liten uppdatering, eller särskilt ni där hemma kanske! Dagarna och veckorna flyter på och går i 110 km i timmen. Jag fattar inte vart tiden tar vägen?? Snart är det jul och innan jag vet ordet av det så är det sommar igen.

Jaja. Under den här tiden har jag hunnit vara på stand up med Jenny, tränat, jobbat, tränat, jobbat, tränat, haft möte, handlat, städat, tvättat jaaaa ni fattar, umgåtts med mina kära vänner, sett greys och även tagit det lugnt. Så med andra ord har det inte hänt så himla mycket. 

Dock så ser jag vääääldigt mycket fram emot veckorna som kommer! Mamma kommer på besök, även pappa en vecka efter, major lazer spelar på Münchenbryggeriet den 19e, lights-festivalen kickar i gång i slutet av månaden och förhoppningsvis kan jag även boka hemresa över jul snart. Imorgon får jag reda på om jag har fått ledigt. HOPPAS.

RSS 2.0