lördag

På ett tag ska jag lämna läggan för att ge plats åt Kim och hans kompisar. Då ska jag möta upp Jenny för mat och sen ska vi hitta nåt ställe och dricka öl!

en bra torsdag


Hej! Imorse vaknade vi i ett soligt Stockholm, tack för det! Jag har tänkt nu hela veckan att jag ska ut på en powerwalk på morgonen innan jobbet, men har det inte varit fel på vädret så har jag haft en hemske huvudvärk. Men idag, då kom jag mig äntligen ut. Det blev en 6-kilometers promenad (50 min) och en mycket skön sådan.

Nu är jag i alla fall på jobbet och har en ca 2 timmars arbetsdag kvar. Efter det ska jag sola en kvart och sen gå till Hötorget för ett bröst- och axelpass som jag egentligen skulle ha gjort i tisdags. Bättre sent är aldrig ju. Och förresten, kan inte fatta att det är helg imorgon?? Veckorna går så sjukt snabbt. Läskigt.

en ny vecka


Så är ännu en vecka igång! Helgen har varit en lugn och skön en vilket behövdes. I lördags gick jag ut på en promenad runt Djurgården med Jenny och Elin. En sjukt mysig promenad. Sen blev lördagskvällen riktigt lugn. Låg och såg greys anatomy (ååååh vilken hemsk serie) och sen när Kim kom hem från utbildningen la vi oss i sängen och gjorde en ganska tidig kväll.
 
I söndags (tänkte skriva igår då det känns som måndag idag??) så gjorde jag inte ett smack. Rörde knappt en fena. Såg lite greys och bara låg i sängen. Sen på kvällen bjöd Kims föräldrar oss på mat på Vapiano i Skrapan (MUMS) och efter det blev det impulsbio. En bra och skön helg med andra ord! Idag är det tisdag och jag kommer ha fullt upp jobbet vilket jag inte klagar på. När jag slutar ska jag och träna. Bröst och axlar står på schemat idag :)

ny matta


Titta vilken snygg matta Kim kom hem med för någon dag sen! Just nu pryder den golvet riktgt fint. Annars så är det en fin lördag idag med sol och några plusgrader. Jenny och Elin kommer över på ett tag för att gå ut på en prommis. Innan det ska jag bara ta en tripp till tvättstugan (känns som det är det enda jag gör), haha och efter det får vi se vad resten av den här dagen har att erbjuda!

torsdag


Hej! Jag kan inte fatta att det redan är torsdag?? Den här veckan har bara sprungit iväg vilket kanske beror på att jag har haft FULLT upp på jobbet, men det är jag bara glad för! Efter jag har slutat idag ska jag iväg och träna på Regeringsgatan och sen hem. Inte en så händelserik dag med andra ord :)

131015


I lördags så vaknade jag vid halv 8 (!!), städade lägenheten, gick på systemet för första gången (ja, jag var nervös, haha), mötte upp Jenny och gick på stan, åt kebabsallad till middag och sen kom några tjejer över hit för att fira min födelsedag i efterskott. Senare gick vi ut på marie levau. Allt som allt en skitkul kväll! 
 
Söndagen blev dock inte lika kul. Jag minns seriöst inte sist jag var så bakis. Tror jag var vaken kanske 4-5 timmar totalt den dagen, resten sov jag. Haha uuusch.... Sååå annars då? Jobbade igår som vanligt, kom hem och däckade i sängen. Idag vaknade jag dock upp mycket piggare, åkte till gymmet och nu sitter jag är nyduschad, mätt i magan och ska dra iväg till jobbet!

äntligen fredag

Hejåhå! Just nu är jag på jobbet och gör absolut ingenting. Jag låter den tomma bilden tala. Jag har bara haft en kund i kassa idag, så resten av dagen har jag i princip bara städat på anläggningen (tills det inte gick att städa mer). På en halvtimma stänger jag i alla fall igen portarna och går hem för helgen. Träning och idol står på schemat när jag anländer på tjärhovsgatan! 

onsdag, redan??


Morrn morrn! Jag vaknade för ett tag sen med en hemsk träningsvärk i benen och magen från igår morse och i axlar och bröst från i lördags (fortfrande, haha). Frukosten är i alla fall nere i magen och snart bär det av till jobbet. En vanlig dag i mitt liv helt enkelt. 

131007

 

Igår mötte  jag upp Jenny för en promead på 1,5 h, kaffe och fika i gamla stan och sen avslutade vi med lite shopping på götgatan. Jag fick med mig hem en viterjacka och ett par vinterskor, precis det jag behövde!
 
Idag är det åter igen måndag och jag började den här dagen med utvecklingssamtal med min chef, sen en massa jobb, matshoppning på lidl och nu ligger jag i sängen och ser på grey's. Det blir en tidig kväll och upp tidigt imorgon för träning!

de senaste veckorna i bilder

De här senaste veckorna som jag inte har bloggat har jag hunnit festa med Jenny, haft kräftskiva med massa bra folk, sett Axwell här i Stockholm, haft min syster på besök, varit på Taste of Stockholm, jobbat (såklart), varit hemma i Piteå i två veckor, besökt stugen och fyllt 20 år. Jag låter de bilder jag väl hann ta, tala!
 

lördag

Jag är dökääääääär i mina ny skor <3<3
 
Tack gud att det äntligen är helg! Idag lyckades jag sova till kl. 11 vilket var sååååååå skönt. Jag steg upp och började diska, slänga in tvätt i tvättmaskinen, dammsuga, skura, dammtorka, städa toaletten och plockt ihop saker som har legat lite huller om buller här. Nu kan lova er att denna lägenhet är den renaste ni någonsin skådat! Annars så har jag precis ätit upp min frukost (glömde bort att äta och kom på det för en kvart sen, haha) och nu ska jag springa iväg till tvättstugan och hämta sista tvätten. Sen ska jag bänka mig framför säsong 3 av grey's (låg uppe inatt och STORgrät till slutet av säsong 2, tur att Kim sov, haha, annars måste han trott att jag blivit knäpp) och även hinna med ett träningspass. Ha det så bra!

ja, JAG LEVER

Hej på er alla glada!! Främst min kära familj där hemma kan jag tänka mig ;) Jag lever och jag mår bra. Jag hade tänkt lägga upp en hel drös med bilder (från de senaste två månaderna??) lite senare under veckan, förhoppningsvis till helgen för då har jag bestämt mig att inte göra nååånting. Det blir nog den lugnaste helgen på väldigt länge, men jag känner att det är välbehövligt! Jag vet inte hur många helger i rad jag har festat eller bara rantat runt?? Så nu är det dags för er LUGN helg.
 
Annars så har jag kommit igång med jobbet efter min två veckors semester som nästan var för skön. Det är full rulle hela dagarna, men det tackar jag för. Hips vips så är det snart helg. Det var även någon här i kommentarerna som undrade vars jag jobbade, då är svaret Fitness24seven på Stureplan!
 
Så mamma, är du nöjd nu? ;) Efter jag har skrivit klart dom här raderna ska jag krypa ner i sägen och se några avsnitt av grey's. Sen vill jag också bara tacka Jenny och Elin för den goda middagen ikväll! :D

RSS 2.0