jag just nu


tråkigt på jobbet i fredags

Helgen var lugn och skön. I fredags låg jag och såg film halva natten och i lördags så umgicks jag med Felicia, Ida och Elin. Hur trevligt som helst :-) Igår så blev det en tvättdag och en ligga och se fim-dag. Nu ligger jag i alla fall här i sängen och ska slå på en tilll film. Jag tror inte jag har sett så här många filmer på så kort tid i hela mitt liv. Jag skyller på att Kim inte är hemma och att jag inte kan träna än.


lördag


TGIF

 

torsdag

Japp, samma visa idag igen! Himlen är klarblå och jag ska bege mig till jobbet på en stund. Jag gissar på att det kommer vara lika dött idag som det var igår... Jag får väl trösta mig med att det är helg imorgon och förhoppningsvis bra väder också. Jag ska ta och sminka mig lite nu, hosta upp all hosta och sen gå till Lidl för att handla lite frukt till jobbet. Ha en braaaaa daaaag :-)


onsdag

Hej på er! Nu är jag ensam i lägenheten i cirka två veckor så därav den charmiga frukosten, haha...  Orka samla på sig en massa disk när det ändå blir jag som måste diska det..? ;-) Nåja, Kim har åkt till Emmaboda och far sen till Piteå och jag kommer vara hemma här och jobba. Nada semester och nada PDOL vilket känns lite tråkigt. Det hade varit så jäkla kul att vara hemma och träffa alla. Och för att inte tala om lite ledighet bara... Det hade varit guld värt. Jag har också fått reda på att jag inte kommer få ledigt förrän i mitten av september, MEN jag får väl vara glad ändå. Jag har ju faktiskt ett jobb jag tycker om. Jag måste även säga att jag blev glatt överraskad när jag såg min lönespec igår. 4000 kr i bonus den här månaden förgyllde min ensamhet, så jag ska inte vara så bitter :-)

 

Jajaja, jag har hunnit dammsuga och dammtorka nu på morgonen och nu ska jag äta upp min frukost, fräscha till mig och sen fara till jobbet. Men innan det vill jag bara slänga iväg en avundsjuk hälsning till mamma och pappa som är på väg till Ungern....


helgen

Den här helgen har varit riktigt rolig! I fredags efter jobbet "skulle vi ta några öl" men det slutade i att våran 22 kvadratare fyllde 9 personer, sen blev det utgång och lite mer än några öl, haha. Vid halv 4-4 var jag hemma efter utgång på Debaser. Lördagen blev desto lugnare, heheh.... Kebab med Kim, åka buss med Jenny och Julia plus en mysig promenad. Idag styrde jag kosan mot mina kära vänner igen och solade några timmar, åt glass och promenerade för att titta på fiskar. Väl hemma igen hade killarna duka upp för tacos. Bra avslut på en braaaaa helg :-)

Nu ligger jag i sängen i alla fall och är bränd och jävlig, haha. Imorgon börjar ännu en ny arbetsvecka, bara att bita ihop. Nääääää, jag tycker om mitt jobb men det enda som fattas är typ två veckors semester. Får ta det senare istället helt enkelt!

 


grattiiiiis igeeeen


+


på bättringsvägen


jag just nu


vapianofredag

Igårkväll efter jobbet mötte jag och Kim upp hans brorsa, Lena och Andreas på Vapiano på Kungsbron och åt. Maten är utan krydd värd att dö för, så satans gott. Jag provade något nytt och tog pennepasta med pinjenötter, salami, ricotta, ruccola, vitt vin, chili och vitlök. MUMS! Vi hade en jättekul kväll och där vid tolv rörde vi oss hemmåt :-)

 


dags att bli frisk (åter igen)


söndag

I söndags var det strålande sol och utan tvekan utlandsvärme som besökte Stockholm. Jag började dagen med att sola nästa två timmar och efter det for jag och Kim för att hälsa på hans föräldrar i Bromma. Vi fick sen den nya lägenheten, vi gick till Bromma Blocks, åt lunch och åt sen middag hos dem. Dagen överlag var jättemysigt och stället de bor på känns nästan som utomlands. Det var så fint :-)

 


fredag kväll

Direkt efter jobbet igår for jag direkt till Mörby för att dricka vin och äta tacos med sju andra fina personer. Det var löjligt gott så ni hade gjort ett mycket bra jobb ;-) Kvällen fortsatte i festens anda och när klockan började närma sig halv tolv åkte vi in till söder och satte oss på debaser. Klockan tre satte jag foten i lägenheten och slängde mig i säng. Riktigt kul kväll :-)


despicable me 2

I tisdags bjöd jag Kim på bio efter jobbet och vi såg despicable me. Så sjukt bra film, hahahah. Minions ♥ ♥ ♥
 
För övrigt så tror jag att jag mår lite bättre faktiskt. Jag vaknade bara med pyttelite ont i halsen och huvudet känns lättare. Jag tackar för det!

onsdag

Usch, imorse vaknade jag med ont i halsen, dunkande huvudvärk och feber kändes det som. Vi köpte en termometer men det fanns inte ett uns av feber i min kropp. Dock mår jag som att jag har det. Kallsvettas gör jag också. Jag är på väg hem från jobbet nu och längtar tills jag ligger i sängen. Blöö

 


haha, jag ikväll


första juli

Igår var en riktigt seg dag. Fastän både jag och Kim faktiskt mådde bra igår så kändes det ändå att vi hade varit på fötter i nästan 12 timmar. Jag hann i alla fall tvätta två maskiner, diska, handla, sova nån timme och se på tv. 
Idag är det måndag och snart blir det jobb som vanligt! Jag ska bara äta upp min frukost och torka håret först :-)

RSS 2.0